Vacanta in Romania

 

Vacanta in Romania Transfagarasan

Vizitand Romania.
Daca va decideti sa va petreceti vacanta facand un tur al Romaniei, va puteti alege o multime de locuri de vizitat. Romania este o tara frumoasa, cu peisaje pitoresti. De la litoralul Marii Negre, pana in Delta Dunarii… sau Muntii Carpati… orase vechi si castele…  Bogata in istorie, arta si frumusete naturala, Romania ofera nenumarate optiuni unice de calatorie care asteapta sa fie descoperite.
Alegeti sa vizitati Romania impreuna cu familia si prietenii si noi va vom asigura transportul la cele mai interesante locuri din intreaga tara. Vizitati destinatii legendare, explorati castele medievale si (re)descoperiti spiritualitatea intensa a acestei tari.

 

De ce ar trebui sa alegeti Oca Tours pentru transportul grupului dumneavoastra intr-un tur al Romaniei?
In cazul in care alegeti ca in vacanta sa vizitati cat mai multe locuri, sa faceti un tur al Romaniei impreuna cu familia si prietenii fara ca unul dintre dumneavoastra sa-si asume inconvenientele condusului unei masini si toata lumea sa se bucure in mod egal de vacanta... Oca Tours este partenerul perfect. Inchiriati de la Oca Tours o masina cu sofer si bucurati-va din plin de calatorie. Descoperiti Oca Tours ca cel mai de incredere partener pentru vacanta dumneavoastra din Romania.
Oca Tours ofera servicii de inchiriere masina cu sofer la preturi accesibile. Serviciile noastre se adreseaza celor care doresc sa viziteze Romania fara oboseala condusului. De-a lungul anilor, am realizat ca nevoile calatorului modern s-au schimbat, multi dintre clientii nostri cautand o cale mai usoara si mai exclusiva de a vizita Romania.
Compania noastra ofera spre inchiriere o gama variata de masini, putand satisface atat nevoile grupurilor formate din 2 sau 4 persoane, precum si pe cele ale grupurilor mai mari, de 8 sau 10 persoane.  Avem in portofoliu o flota moderna de masini, SUV-uri si microbuze, conduse de o echipa de soferi profesionisti, pregatiti pentru a se adapta cerintelor dumneavoastra specifice. Va garantam preturile corecte si servicii de calitate.

Castele din Romania
Colectia de castele a Romaniei face parte din mostenirea medievala a tarii. In timp ce castelele construite intre secolele 14 si 18 sunt fortarete robuste si ascetice concepute exclusiv pentru apararea locuitorilor lor impotriva cotropitorilor, cele construite incepand cu sfarsitul anilor 1800 sunt impresionante si de lux. Cele mai populare si cunoscute doua castele sunt: Castelul Peles (elegant, avand 160 camere pline cu arta europeana) si Castelul Bran (construit la mijlocul anilor 1300 si casa legendarului Conte Dracula al scriitorului Bram Stoker).
Castelul Peles
Construit la poalele Muntilor Bucegi, in orasul Sinaia, Castelul Peles - unul dintre cele mai spectaculoase castele din Europa - este o capodopera a arhitecturii renascentiste germane. Constructia sa a inceput in 1873 si a fost finalizata in 1883.  Familia regala a Romaniei a folosit Castelul Peles ca resedinta de vara pana in anul 1947.  Cele 160 de camere sunt decorate cu cele mai fine produse ale artei europene, candelabre de cristal de Murano, vitralii germane si pereti acoperiti cu piele de Cordoba.
Castelul Bran
Construit pe locul unui bastion al Cavalerilor Teutoni datand din anul 1212 - punct de frontiera pe ruta comerciala dintre Transilvania si Tara Romaneasca -, castelul a fost documentat pentru prima oara intr-un act emis de Ludovic I al Ungariei la 19 noiembrie 1377 care oferea sasilor din Kronstadt (Brasov) privilegiul de a construi Cetatea.  In zilele de astazi Castelul Bran este poate mai bine cunoscut sub numele de Castelul lui Dracula.

Vacanta in Romania Castel Peles  Vacanta in Romania Castel Bran

Cotatie Pret


FLOTA NOASTRA

 
Luxury Limousines
Premium Limousines
Standard Limousines
Minivan
4x4
Bus
 

 

 

 Flota include autoturisme si microbuze produse intre 2011 - 2016 echipate cu:
 
• aer conditionat
• instalatii auxiliare de incalzire
• sistem audio
• spatiu generos pentru bagaje
• scaune cu spatare si manere reglabile
IQNET
ISO 9001
OHSAS 18001